Om oss

När du anlitar GiG HR som partner får du en exklusiv ”Tre i En” lösning. Du får naturligtvis en egen Gigare men i alla lägen finns två erfarna kollegor i ryggen som i tätt samarbete levererar våra uppdrag. Tillsammans har vi över sextio års erfarenhet inom HR och ledarskap och med ett nyfiket förhållningssätt säkerställer vi att vi kombinerar den erfarenheten med moderna arbetssätt, verktyg och metoder. Våra olika kompetensprofiler och vårt samarbete ger oss de bästa förutsättningarna för att snabbt sätta oss in dina förutsättningar och komma med konstruktiva lösningsförslag och börja leverera direkt.

Eva Lindqvist

Eva har en mångårig erfarenhet som HR chef i såväl större som mindre organisationer. Hennes erfarenhet och kunskap sträcker sig från operativa till strategiska frågor. Hon är en naturlig del av en ledningsgrupp och blir en trygg partner som kan hjälpa dig att ta ditt företag till nästa nivå. Med hennes driv och starka förmåga att skapa strukturer och tydliga processer blir det ordning och reda och det händer direkt. Eva arbetar gärna med frågor som engagemang, motivation och kultur i organisationen.

Karin Klingspetz

Karin har mångårig erfarenhet som HR Business Partner i en snabbfotad entreprenörsdriven verksamhet med franchiseverksamhet. Hon har genom åren supportat ett hundratal småföretagare i med och motgång. Hon har även erfarenhet från statlig myndighet samt en egen ledarerfarenhet i ryggsäcken. Med denna breda erfarenhet inom hela HR området i kombination med stort driv, analytisk och strategisk förmåga samt ett högt engagemang får hon saker att hända.

Lotta Weberg

Lotta blir med sitt stora engagemang och driv som HR Business Partner en stark bidragare till ditt företags utveckling. Lotta har en bred bakgrund inom HR både på operativ och strategisk nivå och med stark koppling till Ledarskapsutveckling. Hon har dessutom mångårig egen erfarenhet av att driva företag och vet vilka utmaningar det innebär att vara småföretagare och blir ett värdefullt bollplank för dig!

"Det beteende du går förbi, är det beteende du accepterar"

Tillsammans har vi en stor bredd av kompetens men något vi alla har gemensamt och brinner lite extra för är utveckling av medarbetare och ledare. Att synliggöra och ta tillvara på potentialen i varje individ, team och organisation och få ut den fulla effekten för att tillsammans skapa resultat och tillväxt då har både vi och ni, kul på jobbet!